Skip to main content

Afgelopen donderdag heb ik afscheid genomen van Buddy Netwerk. De opdracht was voltooid en zowel Buddy Netwerk als ik waren erg tevreden over het resultaat (zie de referentie op de ‘over mij’ pagina van deze website). Op dit moment richt ik mij op de toekomst voor nieuwe opdrachten. Sinds maart 2015 ben ik bezig met een nieuwe opdracht voor Stichting Delta (https://www.deltabegeleiding.nl/). Delta is een zeer goede organisatie in Amsterdam met visionaire ideeën en methoden om kinderen met stoornissen zoals autisme of ADHD te helpen om naar school te blijven gaan. Of, als dit echt niet mogelijk is, dan kunnen zij in kleine groepen onderwijs ontvangen bij Delta zelf. Het doel is altijd om ervoor te zorgen dat ze onderwijs blijven ontvangen en als dit mogelijk is, hen weer naar een gewone school te laten gaan of daar te houden. Omdat Delta iemand nodig had met expertise en ervaring op het gebied van tieners/jongeren, hebben zij mij gevraagd om hen te helpen. Op dit moment begeleid ik voor hen een jongen om ervoor te zorgen dat hij naar de middelbare school kan blijven gaan waar hij nu op zit. Hem helpen om te plannen en de ouders helpen om vaardigheden te ontwikkelen en te gebruiken die hem weer kunnen helpen, hoort bij deze opdracht.

 

Hiernaast, ben ik aan het zoeken naar nieuwe opdrachten. Ik ben momenteel bezig om een workshop te ontwikkelen over identiteit en leven voor jongvolwassenen, die zal starten na de zomer. Als dit een succes wordt, wil ik daarnaast workshops voor jeugdwerkers en ouders gaan ontwikkelen. Momenteel heb ik daarnaast gesprekken met intern begeleiders van basisscholen, die geïnteresseerd zijn in het inhuren van een professional via Psychitaal, de bemiddelingsorganisatie waar ik bij ben aangesloten. Door in mijn kracht en uniciteit te gaan staan en mijn vaardigheden en kennis te gebruiken, ben ik er zeker van dat Helder. zich meer en meer zal gaan ontwikkelen in de toekomst.

Leave a Reply