Skip to main content

Bericht van Event Hands (http://www.b-challenged.nl/)

 

Na zeven jaren ontwikkelen en tweeënhalf jaar onderzoek & evalueren, staat onze EventHands aanpak beschreven in een handzaam en helder vormgegeven handboek. Ik ben erg trots op het resultaat dat met de inzet van velen tot stand is gekomen. Nu het moment om de aanpak breder uit te zetten.

 

Help jij ons daarom de eerste druk van het handboek te financieren? Dat kan heel makkelijk via de crowdfundsite Voordekunst: http://voordekunst.nl/vdk/project/view/2878-draag-bij-aan-het-innovatieve-jeugdwelzijnsproject-eventhands

 

Met dit handboek wil ik jongeren perspectief blijven bieden, hun afstand tot de arbeidsmarkt helpen verkleinen en hun dromen te verwezenlijken. Hierin voel ik mij gesteund door onder andere Nederlands Jeugdinstituut, Hogeschool van Amsterdam, en hopelijk ook jou?!

 

Met nog twee weken te gaan en JOUW STEUN moet het totaalbedrag van € 3000,00 gerealiseerd kunnen worden. Om het boek te kunnen uitgeven, moeten we een startbudget bij elkaar krijgen, vandaar deze crowdfund-actie met leuke tegenprestaties.

 

Leuke bijkomstigheid, B-Challenged is ANBI gecertificeerd. Dit betekent dat wanneer je een gift geeft zonder tegenprestatie, en deze is meer dan 60 euro, je dit volledige bedrag af kunt trekken. Wij kunnen hiervoor een kwitantie verstrekken, als je dit aangeeft.

 

Ik hoop van harte dat je mij helpt deze eerste opstart mogelijk te maken. Daarmee wordt mijn droom om jongeren in heel Nederland ondersteuning kunnen (blijven) bieden, ook na 1 januari 2015, werkelijkheid en komt het bestaansrecht van EventHands weer een stukje dichter bij.

 

Alvast dank voor jouw bijdrage!

 

Details rondom de presentatie van het boek hieronder op een rij.

 

http://voordekunst.nl/vdk/project/view/2878-draag-bij-aan-het-innovatieve-jeugdwelzijnsproject-eventhands

 EventHands boekpresentatie

Dinsdag 2 december

15.00 – 17.30 uur

Hogeschool van Amsterdam

Wibautstraat 5a

Leave a Reply