Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Kralt. Vanuit de visie om kinderen en jongeren tot hun recht te laten komen in deze maatschappij heb ik de onderneming Helder. opgestart in september 2014. Inmiddels werk ik met groot enthousiasme aan mijn opdrachten en ben ik blij om te zien dat mijn werk positief verschil maakt in het reilen en zeilen van organisaties en daarmee in het dagelijks leven van cliënten.

 

De boom in het logo van Helder. staat voor groei. Persoonlijke groei en groei van mensen samen die elkaar positiviteit meegeven. Ik geloof dat elke positieve interactie die ik met een cliënt heb een beetje water en voeding is waardoor iemand groeit en op een gegeven moment zelf schaduw en beschutting aan anderen kan bieden.

 

Vanwege mijn visie om samen een positief verschil te maken in het leven van cliënten sta ik ook zeer open voor samenwerking met andere zzp’ers of organisaties. Benader mij gerust hiervoor.

 

Referenties

Carmen van Haren, coördinator van het project 2tegen1zaamheid bij Buddy Netwerk Den Haag (zie de pagina ‘nieuws’ voor meer informatie):

 

“Vanuit Buddy Netwerk zochten we in de drukke periode een tijdelijke kracht die het project 2tegen1zaamheid zou helpen ondersteunen. In Laura vonden we een representatieve, snelle, slimme, empathische aanpakker. Ze is hartelijk, vrolijk, open en eerlijk gezegd ook zeer geestig. Doordat Laura in korte tijd haar plek innam en hierbij op een heldere manier met haar omgeving afstemde, ervoer ik dat ik erop kon vertrouwen dat het werk prima gedaan zou worden.”

 

Wim Haveman, directeur bij stichting B-challenged (zie de pagina ‘nieuws’ voor meer informatie):

 

“Voor ons project EventHands waren we op zoek naar iemand die een groep van ca 9 jongeren tussen de 17 en 26 jaar kon trainen om assistent festival coördinator of hulpcoach te worden, door middel van 8 interne trainingen. Laura heeft deze training met veel enthousiasme gegeven, waarbij ze een persoonlijke band met de jongeren heeft opgebouwd en hun persoonlijke ontwikkeling aandachtig heeft gevolgd en naar hen heeft teruggekoppeld. Tijdens de training heeft zij gezorgd voor de interactie- en reflectie-momenten die nodig waren voor de jongeren om het maximale uit de training te halen. Ook sloot haar manier van communiceren en contact leggen met de jongeren goed aan bij de stijl en sfeer binnen EventHands. Inmiddels zijn de jongeren enthousiast aan de slag gegaan in hun nieuwe functie.”