Achtergrond

Naast een afgeronde opleiding pedagogische wetenschappen aan de VU met basisaantekening diagnostiek heb ik ervaring in de kinderopvang, de jeugdzorg en de zorg voor licht verstandelijk beperkte jongvolwassenen met gedragsproblemen in RIBW instellingen. Ik ben analytisch zeer scherp, enthousiast, betrokken, communicatief vaardig en een harde werker en doorzetter. Daarnaast voel ik dingen snel aan en maak ik mij nieuwe dingen snel eigen. Ik beschik over een gezonde dosis empathie en maak snel en makkelijk contact met verschillende leeftijden kinderen en volwassenen, die allerlei verschillende achtergronden hebben.

 

Kijk voor meer informatie over mijn achtergrond en ervaring ook op mijn LinkedIn profiel (zie contact).

 

Wat betekent dit voor u?

Door bovengenoemde eigenschappen ligt mijn kracht in het maken van scherpe analyses over aanwezig zorgbeleid en het functioneren van een team. Ik zie snel andermans krachten, mogelijkheden en grenzen, zowel bij cliënten als collega’s. Hierdoor kan ik u helpen met het formuleren en implementeren van zorginhoudelijk beleid. Heeft u een RIBW instelling waarin de uitvoering van de zorg een boost kan gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u uw HKZ certificering wil behalen of op peil wil houden? Of heeft u een school of kinderopvang waarin het zorginhoudelijke beleid een kritische blik en vernieuwing nodig heeft? Een interim beleidsmedewerker met orhopedagogische achtergrond zoals ik kan u dan veel voordeel bieden. Voordeel dat u nooit zult kunnen behalen bij managers zonder gedegen inhoudelijke kennis van zaken. Of bij medewerkers of docenten die ook al de dagelijkse gang van zaken draaiend moeten houden. Als interim orthopedagoog voorzie ik uw organisatie van beleid en implementeer ik dit op zo’n manier dat anderen er makkelijk mee kunnen werken. Vervolgens kan ik de nodige nazorg leveren om ervoor te zorgen dat uw organisatie kwalitatief hoogwaardig blijft. Aarzel dus niet maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te zien wat ik voor u kan betekenen en ontdek wat heldere pedagogische hulpverlening zonder fratsen inhoudt.

 

Samenwerkingsverband

Als zelfstandig orthopedagoge ben ik aangesloten bij Psychitaal. Dit is een bemiddelingsorganisatie die bemiddelt tussen zelfstandige hulpverleners en opdrachtgevers. U kunt mij dus ook via Psychitaal inschakelen: zo bent u er zeker van dat ik de juiste papieren en diploma’s heb. U stelt samen met Psychitaal en mij een contract op waarin het tarief en het aantal uren hulp wordt vastgelegd. Psychitaal handelt verzoeken tot het inhuren van een zzp’er snel af en beschikt tevens over een klachtenprocedure. Kijk op www.psychitaal.nl voor meer informatie.